Teletekst 818
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Tussenstanden en uitslagen

Duidelijk en actueel: Teletekst voetbaluitslagen!

Iedereen kan tegenwoordig de voetbaluitslagen live bekijken op tal van websites. Er zijn namelijk meerdere voetbalsites die de standen nauwkeurig voor je bijhouden. Maar toch is voor veel mensen de Teletekst 818 pagina nog de beste manier om voetbaluitslagen te volgen. Daarnaast kan je op deze pagina ook het programma inzien van de Eredivie clubs voor het komend weekend. De pagina 818 kan men op meerdere manieren bekijken, namelijk via de Teletekst-app, via de browser van de NOS, via de televisie en Twitteraars kunnen daarnaast live de scores bijhouden die via het officiële Twitter kanaal van NOS Teletekst worden geplaatst. Waarom veel mensen er nog voor kiezen om voetbaluitslagen te bekijken via pagina 818? Dat is vrij gemakkelijk te beantwoorden, want Eredivisie

 

De Teletekstpagina 818, hoe werkt het?

De teletekstpagina 818 is nog altijd een erg populaire manier om het programma voor de Nederlandse Eredivisie te volgen en uitslagen te kunnen bekijken. Enkele jaren geleden was de sportpagina 818 van de NOS nog populairder dan nu. Al telt de NOS nog steeds zo'n 3.5 miljoen gebruikers, wat natuurlijk nog ongekende aantallen zijn. De NOS heeft, net zoals zoveel televisiezender, een eigen NOS nieuwsdienst genaamd Teletekst. Het systeem is direct aangesloten op alle publieke tv-netten van de NOS. Het signaal daarvan wordt integraal op die zenders uitgezonden. Het betekent concreet dat kijkers van die zenders niet tussen de zenders onderling hoeven te zappen om toch uitslagen te kunnen volgen.

 

Mogelijkheden om voetbaluitslagen te volgen:

Natuurlijk kan je Teletekst bekijken via je televisie maar er zijn meer mogelijkheden. Download bijvoorbeeld de speciale NOS Teletekst Browser en volg de uitslagen op een vaste computer in een verkenner. Je kan de pagina 818 openen door die code in te voeren in het daarvoor bestemde veld. Daarnaast kan je ook Teletekst bekijken op je smartphone of iPad via de Teletekst-app. Tenslotte kan je @Teletekst op Twitter volgen en live de uitslagen bekijken. 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?