Teletekst 818
1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (20 Votes)
In Nederland is Teletekst populair

Teletekst kan worden beschouwd als een old school medium. Nog altijd wordt Teletekst vele miljoenen keren per dag geraadpleegd. Vaak worden de nieuwspagina’s veel bezocht, maar ook andere pagina’s zijn populair. Denk bijvoorbeeld aan de sportpagina’s. Deze zijn te vinden vanaf pagina 601.

 

Populaire Teletekstpagina’s 

Eén van de populairste en meest geraadpleegde pagina’s van Teletekst is ongetwijfeld Teletekst 818. Voor veel voetballiefhebbers in ons land is dit dé pagina voor het bekijken van het programma van de Eredivisie. Bovendien kun je tijdens wedstrijden hier de tussenstand volgen. Op de volgende Teletekstpagina (819) zie de tussenstand. Je ziet wie de leiding heeft in de Eredivisie en welke club er moet vrezen voor degradatie. Vanaf 820 t/m 828 kun je de voorbeschouwingen, wedstrijdstatistieken of verslagen lezen. 

 

Teletekst 818 = cult

Onder veel voetballiefhebbers wordt Teletekst dus veel gebruikt. Het is populair en zelfs zo populair dat er zelfs T-shirts verkocht met Teletekst. Zo kon je enige tijd geleden bij Football Culture terecht voor een cult shirt met als bedrukking Teletekst 818. Dit T-shirt is inmiddels uitverkocht.

 

Overige voetbalpagina’s

Niet alleen de pagina 818 is populair. Dat geldt eigenlijk voor alle pagina’s vanaf 801. Zo kun je hier het laatste voetbalnieuws lezen. Transfereert er een speler van Ajax naar Barcelona? Je leest het als bijna altijd als eerste op pagina 801. Ook zie je hier waar je op moet kijken voor bijvoorbeeld de voetbaluitslagen van de Eredivisie, Eerste Divisie, Topklasse, De Bundesliga, Premier League, Serie A of de Spaanse Primera Division.

Naast profvoetbal uitslagen en uitslagen van de topamateurs kun je ook van andere amateurploegen in Nederland de uitslagen op Teletekst vinden. Zo kun je de uitslagen van het hoofdklasse voetbal vinden en alle amateurklassen t/m de 3e klasse.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?