Teletekst 818
1.1904761904762 1 1 1 1 1 Rating 1.19 (21 Votes)
Pagina 818 is dé voetbalpagina

Als voetballiefhebber weet je dat pagina 818 dé pagina is. Deze pagina staat in het teken van de Eredivisie. Je ziet hier het programma van de aankomende speelronde. Of er nu op een doordeweekse dag of in het weekend Eredivisievoetbal op het programma staat, je vindt op Teletekst 818 het programma en nadien de uitslagen.

 

Waarom is 818 zo populair?

818 is zo populair omdat je hier de tussenstanden kunt volgen. Wanneer je op vrijdagavond, zaterdagavond of zondagmiddag een film kijkt en snel tijdens het kijken van de film wilt weten wat de tussenstanden zijn in de Eredivisie, dan kijk je op 818. Althans, dat is wat veel fans doen. En niet alleen tijdens het kijken van een film natuurlijk. Ben je onderweg of op een feestje? Het is altijd handig op NOS Teletekst 818 bij de hand te hebben en de tussenstanden te checken.

 

Teletekstsupporter

Sommige voetbalfans worden Teletekstsupporter genoemd, omdat zij louter Teletekst 818 of 801 gebruiken voor het volgen van de laatste voetbalberichten en verder geen wedstrijden bezoeken. Uiteraard is dit een gekscherende benaming, maar het is een benaming voor mensen die op maandagmorgen bij de koffieautomaat ook willen meepraten over het reilen en zeilen in de Eredivisie of een andere competitie. In Engeland wordt zo’n supporter overigens een armchair supporter genoemd.

Teletekst 818 is in elk geval een buitengewoon handige pagina. Dat geldt niet alleen voor 818, maar eigenlijk voor alle voetbalpagina’s. Vanaf 801 kun je terecht op allerlei pagina’s. Van buitenlands voetbal tot nationaal nieuws en je kunt er bijvoorbeeld het laatste transfernieuws lezen. Overigens gaat het in het laatste geval vooral om bevestigde transfers. Voor geruchten kun je terecht op sites als Voetbalzone.nl of VI.nl waar je dagelijks allerlei transfer gerelateerde berichten kunt lezen.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?