Teletekst 818
1.1818181818182 1 1 1 1 1 Rating 1.18 (22 Votes)
Teletekst is voetbal!

Op Tv zijn er talloze praatprogramma’s over voetbal en er zijn ook honderden Nederlandstalige sites te vinden waar je allerlei voetbalnieuws kunt lezen. Wie wordt de nieuwe spits van Ajax en welke keeper tekent er binnenkort een contract bij Feyenoord. Veel voetballiefhebbers smullen van dit soort berichten en speculeren er op los. Dit is ook wat er op veel sites gebeurd. De wedstrijden zelf blijven natuurlijk het belangrijkste. Daar draait het allemaal om.

 

Het volgen van de tussenstanden

Indien je de wedstrijd niet live kunt bekijken in het stadion of voor de buis wil je natuurlijk wel de verrichtingen van je favoriete club kunnen volgen. Voor tussenstanden van de diverse competities zijn er diverse websites te vinden. Denk aan FC Update, waar je als bezoeker de hoogtepunten tijdens een wedstrijd kunt lezen. Ook op sites als VI.nl en Voetbalzone.nl houden de tussenstanden bij. Op Voetbalzone.nl kun je bijvoorbeeld ook reageren tijdens wedstrijden.

 

Tussenstanden via NOS Teletekst

Veel gebruikt is ook nog altijd Teletekst. Zo wordt NOS Teletekst 818 nog altijd door tienduizenden voetballiefhebbers gebruikt. Het is een buitengewoon handig en je kunt Teletekst heel eenvoudig op je telefoon zetten door de NOS Teletekst app te downloaden.

Dankzij de app kun je overal en altijd (waar je maar verbinding hebt met het internet) het laatste nieuws volgen en dus ook de tussenstanden. Dit doe je door naar de pagina 818 te gaan. Hier zie je de tussenstanden. Achter de wedstrijden en tussenstanden zie je andere pagina nummers. Hier kun je op klikken of naar toe gaan en de uitgebreidere wedstrijdstatistieken bekijken zoals de doelpuntenmakers, het toeschouwersaantal, wie de scheidsrechter is, of er kaarten zijn uitgedeeld en welke 22 spelers er in het veld staan. Voor de Jupiler League, ook wel de Eerste Divisie genoemd, kun je kijken op pagina 829.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?