Teletekst 818
1.1428571428571 1 1 1 1 1 Rating 1.14 (21 Votes)
Teletekst

In Nederland is voetbal de belangrijkste sport. Zelf beoefenen honderdduizenden mensen de sport en hiernaast zijn er miljoenen mensen die de sport volgen en zelf supporter zijn van een club. Ajax, PSV en Feyenoord zijn in Nederland de populairste clubs. Zij hebben de meeste supporters. Veel supporters volgen de Eredivisie op de voet en vaak ook pagina 818.

 

Voordelen van 818

NOS Teletekst 818 heeft veel voordelen. Het ziet er qua vormgeving misschien een beetje achterhaald uit, maar het is nog altijd betrouwbaar. Tijdens de wedstrijden blijf je op de hoogte van de tussenstanden, die snel en accuraat worden bijgewerkt. Een ander voordeel is dat je ook op je smartphone Teletekst 818 kunt volgen. Voorheen kon je alleen op Tv gebruikmaken van dit medium, maar er is al een tijdje een app te downloaden. Op het internet kun je eveneens gebruikmaken van Teletekst. Dit doe je door naar de websites van NOS Teletekst te surfen.

 

Het gebruik van 818

Als voetbalfanaat kun je op 818 de tussenstanden bekijken. Tenminste, als er op dat moment een wedstrijd wordt gespeeld. Worden er geen wedstrijden gespeeld, dan kun je het programma of de uitslagen bekijken. Achter ieder duel / tussenstand wordt meestal verwezen naar andere pagina’s. Dit zijn de pagina’s waar je meer statistieken kunt vinden over de wedstrijd. Zo zie je, als er gescoord is, wie de doelpuntenmaker is. Er wordt eveneens bijhouden hoeveel mensen er in het stadion zitten, wie de scheidsrechter van dienst is en met welke formaties beide teams in het veld staan. Na de wedstrijd kun je een wedstrijdverslag lezen over de wedstrijd.

 

Ongekende statistieken

Als we naar de statistieken kijken, dan kunnen we stellen dat uit de cijfers blijkt dat Teletekst nog altijd ongekend populair. Op zondag wordt pagina 818 circa 500.000 keer bekeken en per maand wordt er via Google meer dan 150.000 keer gezocht op Teletekst 818. 

 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?