Teletekst 818
1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (20 Votes)
NOS Teletekst pagina 818

Teletekst is een relatief nieuw medium (sinds de jaren tachtig), maar het wordt door velen niettemin als redelijk oubollig beschouwd. Desondanks is het nog altijd betrouwbaar en snel. Het volgen van het voetbalnieuws via een dienst als NOS Teletekst is dan ook zeker aan te raden. Je kunt diverse competities volgen via dit medium.

 

Eredivisie

Pagina 818 is de populairste pagina van NOS Teletekst. Op zondagmiddagen als er Eredivisie is wordt de pagina ongeveer een half miljoen keer bekeken door voetbalsupporters. Ook andere pagina’s doen het goed zoals 819, waar je de stand kunt bekijken, en de pagina’s die daarna volgen zoals 820 t/m 828. Hier worden na de wedstrijden verslagen geplaatst. Overigens kun je hier tijdens wedstrijden ook kijken voor de eventuele doelpuntenmakers en andere statistieken over de wedstrijden. Op pagina 832 kun je de lijst van topschutters van de Eredivisie vinden.

 

Eerste Divisie

Ook de Eredivisie is vertegenwoordigd op Teletekst en om precies te zijn op pagina 829, 830 en 831. Op 829 zie je de tussenstanden en het programma. Op 830 de stand van de reguliere competitie en de stand van de periode. Op 831 kun je de uitslagen bekijken met daarbij de doelpuntenmakers. Op 832 kun je de lijst met doelpuntenmakers bekijken. 

 

Amateurs

Je kunt de tussenstanden van de Topklasse op Teletekst bekijken. Ook de uitslagen en standen van de hoofdklassers kun je op Teletekst vinden. De uitslagen van de eerste, tweede en derdeklassers zijn hier eveneens te vinden, maar niet de stand. 

 

Buitenlands voetbal

Wil je de uitslagen en standen van de buitenlandse competities weten? Ook deze check je via dit medium. Van België tot Portugal en van Frankrijk tot Spanje. Alle uitslagen en standen (plus de topschutters) kun je er vinden.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?