Teletekst 818
1.1904761904762 1 1 1 1 1 Rating 1.19 (21 Votes)
Voetbalnieuws teletekst

Voetbal is de grootste sport van Nederland. Vrijwel ieder weekend beoefenen vele miljoenen mensen de sport en er zijn ook veel liefhebbers die de voetbalsport volgen. Of dat nu de lokale amateurs zijn of de professionals. Naar de samenvattingen van de vaderlandse Eredivisie kijken bijvoorbeeld zo’n 3 miljoen mensen. Dat zijn veel mensen en een deel daarvan volgt al het nieuws rond zijn of haar club dan ook op de voet. Uiteindelijk draait het om 90 minuten voetbal, maar alles rondom de wedstrijden is ook populair. Niet voor niets kun je naar talloze voorbeschouwingen en nabeschouwingen kijken.

 

Voetbalnieuws

Het voetbalnieuws kun je in de krant lezen, maar de meeste voetbalfans kiezen er tegenwoordig voor om de berichten vooral via het internet te volgen. Je kunt op tal van sites allerlei nieuwsberichten lezen en indien gewenst kun je ook discussiëren met andere voetbalsupporters van je eigen club of van andere clubs over kwesties die op dat moment spelen. Voorbeelden van sites zijn Voetbalzone.nl en VI.nl. 

 

De tussenstanden

De echte supporter zit natuurlijk in het voetbalstadion, maar het kan zijn dat je door bepaalde omstandigheden niet aanwezig kunt zijn. Dan is het handig als je de tussenstanden kunt bekijken. Je kunt de wedstrijden heden ten dage natuurlijk ook volgen via de Tv. Zo kun je een abonnement bij FoxSports nemen. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om via Tv of internet de wedstrijd te volgen is het handig als je gebruik kunt maken van diverse apps waarmee je de tussenstand kunt volgen.

Een populaire app is die van de NOS. Via de NOS Teletekst app kun je bijvoorbeeld Teletekst 818 raadplegen. Hier zie je direct wat de tussenstanden zijn en wie er heeft gescoord. Dit laatste kan allemaal vanaf pagina 820. Na een wedstrijd kun je pagina 819 bekijken voor de stand. 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?