Teletekst 818
3.3333333333333 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (90 Votes)

Deze pagina is echt bookmark waardig voor de voetballiefhebber! Sla hem op bij je favorieten want op deze website pagina zijn de Teletekstpagina's te zien van de Eredivisie! Het voetbal van Teletekst 801, het programma, de tussenstanden en uitslagen van Teletekt 818 en de stand van de Eredivisie van Teletekst 819 op één pagina! Alles waar de voetballiefhebber dus op zit te wachten bij het kijken van spannende voetbalwedstrijden in de Nederlandse Eredivisie. Veel Nederlanders gebruiken nog Teletekst, en dan voornamelijk Teletekst 818. Op plaats van belangrijkste Teletekst pagina's staat Teletekst 819.

Alle voetbalwedstrijden op 1 Teletekstpagina? Ga naar dit mooie overzicht van alle wedstrijden!

Voetbal Teletekst wordt veel gebruikt

NOS Teletekst 818, 819 en 801 zijn belangrijke voetbal pagina's.Het is handig om deze pagina van Teletekst818.com op te slaan bij de favorieten. Deze pagina wordt erg vaak bezocht door voetballiefhebbers. Waarom? Omdat het erg handig is om Teletekst 818, 819 en 801 op één pagina te hebben staan. Hierdoor hoeven de gebruikers niet steeds verder te gaan naar de overige Teletekst pagina's van de NOS. De pagina;s worden altijd veel gebruikt tijdens de wedstrijden, met als piekdag de zondag. Maar ook op vrijdag, zaterdag en doordeweekse speeldagen bekijkt men vaak NOS Teletekst om zo op de hoogtr te blijven van de voetbalwedstrijden.

 

Conccurrentie van app's

Vroeger was NOS Teletekst nog veel populairder, maar doordat er allerlei applicaties voor smartphones gemaakt worden kiezen veel gebruikers om apps te installeren met betrekking tot voetbal tussenstanden. De oudere generatie gebruikt echter nog veel Teletekst waardoor het aantal bezoekers gigantisch hoog ligt. Hoger dan in de overige landen om Nederland heen, dit komt doordat de Teletekst in Nederland erg actueel is. Men heeft altijd het laatste nieuws, weer of tussenstanden van voetbal. We kunnen in Nederland Teletekst dus nog steeds niet missen, en helemaal niet de belangrijkste pagina's; zoals Teletekst 818 en Teletekst 819 bijvoorbeeld.

 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?