Contact
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Neem contact op met Teletekst 818 indien u vragen heeft of bijvoorbeeld wilt adverteren. U kunt adverteren op deze drukbezochte Teletekst website op welke pagina u wilt. De populairste Teletekstpagina's zijn:

1. Teletekst 818 - Het programma, de uitslagen en tussenstanden van Nederlandse voetbalwedstrijden.

2. Teletekst 819 - Voetbal stand van de Eredivisie in Nederland.

3. Teletekst 801 - Voetbal nieuws, alles overzichtelijk opgesomds.

4. Teletekst 829 - De stand van de Jupiler League, de op één na hoogste voetbalcompetitie van Nederland.

 

Wilt u adverteren op één van bovenstaande voetbalpagina's, bijvoorbeeld met een banner in de vorm van een skyscraper of vierkant, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijif wat uw wensen precies zijn. De teletekstpagina's van de NOS zijn zeer geschikt om te adverteren, dit kan ook bijvoorbeeld per 1.000 pagina weergaves of per maand.

 

Teletekst 101 is na de voetbalpagina's die meest gekozen teletekstpagina. Hierop staat het meest actuele nieuws waardoor er veel bezoekers deze pagina bekijken. Als laatste kunnen wij u aanraden een advertentie te plaatsen op de pagina met het weeroverzicht voor aankomende week; teletekst 704.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?