Nieuws
2.3333333333333 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)
Voetbaluitslagen

Voetbaluitslagen bekijk je eenvoudig en snel op Teletekstpagina 818. Deze pagina wordt door gebruikers van dit medium veruit het meest bezocht. De Nederlandse profvoetbalcompetitie is de Eredivisie en is in de afgelopen jaren in amusementswaarde gestegen. Veel clubs uit deze competitie doen in kwaliteit nauwelijks voor elkaar onder. Gekscherend wordt deze competitie ook wel eens de Mickey Mouse competitie door voetbalkenners genoemd. Op de NOS Teletekst pagina 818 vind je alle sportuitslagen van de Eredivisie.

 

 

Gegarandeerd de laatste voetbaluitslagen

Op pagina 818 maar ook 810 vind je altijd de allerlaatste voetbaluitslagen en standen van de Eredivisie. De NOS houdt de standen nauwkeurig bij en deze kan je meteen raadplegen nadat een wedstrijd is afgelopen. Lezers van deze pagina's zien welke clubs op welke posities staan, zien wat de puntenaantallen van de clubs zijn maar ook hoeveel wedstrijden er al gespeeld zijn. Gebruikers kunnen daarnaast via het programmaoverzicht nagaan welke wedstrijden er nog gespeeld worden en wat de tussenstanden daarvan zijn.

 

 

Eredivisie is een spannende competitie

Ook al stelt de Eredivisie misschien op Europees niveau niet meer zoveel voor, toch is deze competitie voor ons als kijkers een zeer vermakelijke en spannende competitie. Weliswaar staat er altijd wel een traditionele club in de top-3, toch is het allerminst zeker dat een van de topclubs (Ajax, PSV en Feyenoord) met de kampioenschap aan de haal gaat. De laatste jaren hebben andere clubs al bewezen dat ze tot het laatst toe kunnen meestrijden om het landskampioenschap. Dat maakt onze competitie dan ook zo onvoorspelbaar en spannend. Op de Teletekstpagina 818 kan je nagaan welke clubs op dit moment nog meestrijden voor de eerste positie. Voor het volledige programma ga je naar dezelfde pagina. Je kan dan nagaan wanneer en waar de komende wedstrijden zoal plaatsvinden. Speeldata en speeltijd worden aangegeven en als lezer/kijker van pagina 818 kan je, door het nummer in te voeren die achter de gespeelde wedstrijd staat, meer informatie achterhalen over de wedstrijd in kwestie. 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?