Nieuws
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Eredivisie teletekst

Voetbal tussenstanden bekijken via Teletekst

Misschien kijk je op dit moment wel naar een spannende pot tussen jouw favoriete club en die van een rivaal. Helaas moet je op een gegeven moment stoppen met kijken, omdat er misschien onverwachts bezoek komt. Of je bent aan het werk maar wilt wel zo nu en dan de wedstrijd volgen. De voetbaltussenstanden kan je live bekijken op NOS Teletekst 818.

Volg de Nederlandse Eredivisie

Pagina 818 van NOS Teletekst staat volledig in het teken van het Nederlandse voetbal dat op het hoogste niveau wordt gespeeld. In deze competitie spelen clubs zoals Ajax, PSV en Feyenoord maar ook provincieclubs zoals FC Twente, SC Heerenveen en FC Twente. Deze clubs doen lang niet altijd onder voor de traditionele topclubs uit Nederland. Voetbaltussenstanden kan je altijd elk weekend live bekijken op Teletekst 818. Ook vind je op deze pagina het voetbalprogramma voor het aankomend weekend. Ben je volger van een bepaalde club? Dan kan je op deze pagina achterhalen wanneer deze club speelt, waar en tegen wie. Meer feiten kan je achterhalen door naar de achtergrondpagina te gaan.

 

Feiten achterhalen

Voer het nummer in die achter de wedstrijd staat die gespeeld wordt of al gespeeld is. Je komt dan op een speciale pagina terecht waar je meer achtergrondinformatie en feiten kan lezen. Zo wordt er algemeen nieuws over beide clubs geplaatst, weet je welke spelers geschorst zijn voor de komende wedstrijd(en) en weet je welke spelers geblesseerd zijn. De redactie van de NOS geeft zo nu en dan ook informatie over spelers, de trainers en algemene informatie over de clubs. Wil je weten hoe jouw club presteert? Dan is NOS Teletekstpagina 818 een pagina die je zeker moet bezoeken. Overigens worden alle voetbalpagina's van Teletekst met regelmaat geüpdatet.

 

Manieren om Teletekst te lezen

Teletekst kan je via je televisie bekijken maar ook op je vaste computer of op je smartphone. Voor je smartphone download je een speciale Teletekst-app. 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?