Nieuws
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
teletekst informatiebron

NOS Teletekst is een informatiedienst die via de televisie, internet, Teletekst-app en Twitter te gebruiken is. Actualiteiten, nieuws, het weer, uitslagen van sportwedstrijden en tal van andere informatie wordt overzichtelijk getoond. Het voordeel van NOS Teletekst is vooral dat men niet lang hoeft te zoeken naar informatie. Dit is erg handig in een tijdperk waarin alles elkaar in razendsnel tempo opvolgt. Op deze pagina leggen we je uit op welke manieren je NOS Teletekst kan gebruiken.

Volg het laatste nieuws via je browser

Download de gratis NOS Teletekst Browser, zodat je ook op je vaste computer alle Teletekstpagina's kan bekijken. Je hebt dus geen televisie nodig om toch het allerlaatste nieuws en actualiteiten te kunnen volgen. NOS Teletekst Browser opent in een verkenner. In dit scherm verschijnt een menubalk, een statusbalk, navigeerbalk en uiteraard de nieuwspagina's. De pagina's open je door de codes voor de artikelen/onderwerpen in te voeren. Je kan je favorieten opslaan in een aparte sectie. Je kan met sneltoetsen door het menu heen navigeren. Je leest hoe deze sneltoetsen werken door naar de betreffende pagina "Help" te gaan.

De NOS Teletekst-app

Wil je via je smartphone of tablet altijd toegang hebben tot sportnieuws, sportuitslagen, het weerbericht, verkeersinformatie of ander nieuws? Installeer dan de NOS Teletekst-app zodat je altijd op een snelle manier toegang hebt tot belangrijk nieuws en informatie. De applicatie kan je gebruiken voor iPhone, Android, Blackberry, Windows en iPad.

 

Volg NOS Teletekst ook via Twitter

Je kan er ook voor kiezen om, in plaats van de Teletekst-app, NOS Teletekst via Twitter te volgen. Voor het officiële account ga je naar @Teletekst

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?