Nieuws
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Teletekst heeft tussenstanden en uitslagen

Teletekst is tegenwoordig nog steeds een van de meest gebruikte applicaties onder smartphone gebruikers. Ook via internet wordt Teletekst nog veel gebruikt. De informatiebron van de NOS werd in 1980 toegankelijk voor iedereen. Daarvoor werd het gebruikt door doven en slechthorenden als ondertiteling tijdens televisieprogramma's. Met de opkomst van het internet werd het medium echter niet minder populair. Integendeel. Op dit moment heeft Teletekst (ruwe schatting) nog steeds ongeveer 3 tot 3.5 miljoen gebruikers. Een belangrijk deel daarvan gebruikt Teletekst als applicatie op smartphone of tablet.

 

Categorieën

Met Teletekst kan je nieuws, actualiteiten, het weer en (sport)uitslagen bekijken maar dat niet als enige. Vrijwel alle informatie wordt live getoond op de Teletekst en overzichtelijk gerangschikt op pagina's, waardoor je nooit lang hoeft te zoeken naar welke informatie dan ook. Iets dat vandaag de dag een absolute must is, aangezien informatie en nieuws elkaar zo snel opvolgt... Je bladert per categorie door naar de pagina's van je keuze. Teletekst heeft diverse overzichtpagina's waarop je vervolgens door kunt klikken naar subpagina's. Overzichtpagina's zijn o.a. Nederlands voetbal (Eredivisie en Jupiler League), Buitenlands voetbal, Weer, Aandelen, Luchtvaart, Actueel, Radio, Spoorwegen, Televisie en Nieuws. De meest bezochte pagina's zijn echter nog altijd die van de Eredivsie.

 

 

Teletekst Eredivisie

De Teletekst pagina 801 is een van de meest populaire pagina's. Je vind hier algemeen voetbalnieuws over zowel het binnen- als het buitenland. NOS Teletekst werkt deze pagina continu bij, zodat je altijd op de hoogte bent van het meest recente nieuws. NOS Teletekst 818 is ook een pagina die populair is. Op deze pagina vind je het gehele voetbalprogramma van de Eredivisie. Ben je benieuwd welke Nederlandse Eredivisieclubs binnenkort spelen? Ga dan naar deze pagina en je vind hier het voetbalprogramma voor de komende tijd. Tot in precisie worden alle feiten gedeeld. Je komt erachter wanneer je favoriete club speelt, tegen wie, op welk tijdstip en of het een uit- of thuiswedstrijd betreft.

 

 

Over de Eredivisie

De Eredivisie is een Nederlandse profvoetbalcompetitie. De clubs in deze competitie nemen het tegen elkaar op om het landskampioenschap. Vandaag de dag strijden er meerdere topteams om de titel. Waar voorheen de top-3 clubs Ajax, Feyenoord en PSV om het kampioenschap streden, hebben zich in de afgelopen jaren ook provincieclubs zoals AZ, FC Twente en in mindere mate Vitesse gemengd in de strijd. 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?