Nieuws
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Voetbalnieuws Algemeen

Waar voorheen de clubs Ajax, Feyenoord en PSV jarenlang in de top-3 van de Nederlandse Eredivisie eindigden, is de Mickey Mouse competitie (zoals de Eredivisie ook wel eens gekscherend wordt benoemd) er wat amusementswaarde betreft flink op vooruit gegaan. Meerdere clubs strijden in de laatste jaren om de top-3 posities. Dit heeft volgens kenners niet te maken met een vooruitgang van het Nederlandse voetbal, integendeel. In Europa stellen we al enkele jaren weinig meer voor. Toch is het iedere keer weer spannend om de voetbaluitslagen op NOS Teletekst 818 te bekijken. Vrijwel elke club kan van de ander winnen en andersom. Dat maakt onze Nederlandse profvoetbalcompetitie zo leuk om naar te kijken. De bal kan raar rollen en helemaal in onze competitie...

 

Pagina 818: Achterhaal snel de laatste voetbaluitslagen!

NOS Teletekst 818 is een pagina waarop altijd de laatste voetbaluitslagen te vinden zijn. Ben je een volger van de Eredivisie of fan van een bepaalde club, dan kan je deze pagina bezoeken om te achterhalen wat de voetbaluitslagen zijn van jou club en andere clubs van het afgelopen weekend. Ook kan je op deze pagina de tussenstanden bekijken en meer achtergrondinformatie lezen. Je leest bijvoorbeeld waar, wanneer en op welk tijdstip de clubs het tegen elkaar opnemen. Ook wordt vermeld of het een thuiswedstrijd of uitwedstrijd betreft.

 

Algemeen voetbalnieuws

Voor algemeen voetbalnieuws uit zowel het binnen- als buitenland raden we je aan om Teletekstpagina 801 te bezoeken. Deze pagina wordt door de redactie van de NOS regelmatig geüpdatet. 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?