Nieuws
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Voetbal Eredivisie

Tussenstanden volgen via de televisie

Nog steeds is de televisie een populair medium dat wordt gebruikt om live tussenstanden te bekijken. De voetbaltussenstanden kan je bijvoorbeeld bekijken via NOS Teletekst. NOS Teletekst houdt de standen keurig bij en plaatst deze bijna real time op de pagina. Voor voetbalsport heeft de NOS de pagina's 800 tot en met 800 gereserveerd. Daarvan is pagina 818 de meest bekende pagina voor velen. Op deze voetbalpagina worden de uitslagen weergegeven maar ook de tussenstanden. Ga je een paar pagina's verder (vanaf 820), dan kan je van iedere wedstrijd afzonderlijk tot in detail informatie achterhalen over de gespeelde wedstrijd. Zo kan je er achter komen wat de opstellingen waren, wie de eventuele doelpuntenmakers waren en aan wie er kaarten werden uitgedeeld. Voetbaltussenstanden van buitenlandse voetbalclubs kan je achterhalen op andere pagina's van NOS Teletekst.

 

NOS Teletekst onder jongen

NOS Teletekst blijkt gek genoeg ook voor de jongere generatie voetballiefhebbers nog een zeer populair medium. Onderzoeken tonen aan dat de jeugd vanaf 18 jaar tot en met 25 jaar nog steeds gebruik maakt van Teletekst. Vandaag de dag meestal via de speciale Teletekst-app. Hoewel de basis van Teletekst nog precies zo werkt als in de jaren '80, blijkt maar weer dat een goed medium niet eens zozeer met de tijd mee hoeft te gaan om toch functioneel te blijven! 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?