Nieuws
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Voetbal tussenstanden

 

Teletekstpagina 818

Men vindt op de populaire teletekstpagina 818 altijd de meest recente voetbaluitslagen en wel uit die van de Nederlandse voetbalcompetitie (Eredivisie). Ook kan men het programma voor de aankomende week bekijken. Jaren geleden was deze pagina nog populairder dan nu het geval is. Veel gebruikers tuurden lang naar het scherm, in de hoop dat er achter hun favoriete club een plus kwam te staan... Teletekstpagina 818 is voor veel mensen nog een favoriete manier om voetbaluitslagen te volgen.

Wat is Teletekst eigenlijk?

Maar dan de vraag wat teletekst nu eigenlijk is? Voor jongere mensen die nog niet bekend zijn met Teletekst is het te omschrijven als een techniek due al jaren standaard op televisie werd geleverd. Het is een manier om informatie op televisie te tonen. Natuurlijk kan je met smarttelevisies ook gewoon internetten en dan op een voetbalsite de uitslagen van de Eredivisie bekijken, maar dat is veel omslachtiger dan gebruik te maken van Teletekst 818. De informatie wordt met een paar drukken op de knop live getoond.

 

Bekijk de uitslagen via de...

Browser van je computer. Gebruik daarvoor de speciale NOS Teletekst Browser

App van de NOS. De Teletekst-app is geschikt voor Android, iPhone, Windows en meer.

Twitter. Volg de uitslagen door @Teletekst toe te voegen

Televisie. Gebruik de afstandsbediening en bekijk de voetbaluitslagen op je televisiescherm

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?