Nieuws
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
NOS Teletekst

Eredivisie voetbal volg je op Teletekst 818

Ga naar Teletekstpagina 818, zodat je de laatste voetbaltussenstanden van de Eredivisie kan achterhalen. Deze pagina van de NOS is één van de meest bekeken Teletekstpagina’s. Lezers kunnen de sportuitslagen van de Nederlandse Eredivisie op deze pagina vinden via de zenders van de publieke omroep. Deze zenders zijn NPO1, NPO2 en tenslotte NPO3. De Nederlandse profvoetbalcompetitie wordt door sommigen ook wel aangeduid als de Micky Mouse competitie. Desondanks dat is de Eredivisie een zeer vermakelijke voetbalcompetitie en het is dan ook niet raar dat veel mensen voetbaltussenstanden via pagina 818 van NOS Teletekst raadplegen.

 

Live updates

De redactie van NOS Teletekst voert tijdens de wedstrijden live de updates door. Zo ben je als kijker meteen op de hoogte van veranderingen tijdens de wedstrijd, bijvoorbeeld wanneer er gescoord wordt of een rode kaart wordt gegeven.

Meer achtergrondinformatie over gespeelde wedstrijden:

Als kijker kan je van de wedstrijden die worden gespeeld het nummer invoeren die achter de match in kwestie staat. Je gaat dan naar een Teletekst pagina waar achtergrondinformatie te vinden is over de Eredivisie wedstrijd die gespeeld wordt. Op deze speciale pagina kan je bijvoorbeeld historische feiten achterhalen, bijvoorbeeld welke club het meest van de ander gewonnen heeft. Je kan de opstelling achterhalen, eventuele blessuregevallen en/of schorsingen. Door naar 818 voetbaltussenstanden te gaan kan je eventueel ook nog algemeen nieuws lezen. Bijvoorbeeld nieuws over de trainers van beide clubs, de spelers en meer nieuws over de clubs zelf.

 

Waarom zou je Teletekstpagina 818 bekijken?

  • Op deze pagina zie je meteen wat de tussenstanden van de Eredivisie zijn
  • Je achterhaalt op pagina 818 het voetbalprogramma voor elk aankomend weekend
  • Achterhaal alle voetbaltussenstanden van gespeelde wedstrijden

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?