Nieuws
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Teletekst 801 voetbal

Voetbaltussenstanden bekijke je op Teletekst 818!

Wat is Teletekst 818 voor een pagina? Deze pagina is er speciaal voor de liefhebbers en volgers van de Nederlandse Eredivisie.  Deze voetbalpagina toont altijd het voetbalprogramma van de clubs uit de Nederlandse Eredivisie voor het komend weekend. Op deze pagina kan je dus je eigen club volgen en je blijft altijd volledig op de hoogte van de voetbaltussenstanden. Niet alleen kan je op NOS Teletekstpagina 818 voetbaltussenstanden bekijken van je favoriete club, ook kan je nagaan wanneer de andere voetbalclubs spelen en waar. Alle informatie wordt overzichtelijk getoond. Zo kom je op pagina 818 achter alle feiten zoals hoe laat je club speelt, waar, tegen wie ze het opnemen en of het een uit- of thuiswedstrijd betreft.

 

Extra voetbalnieuws

Voor al het overige voetbalnieuws verwijzen we je door naar andere pagina's op Teletekst. Je kan namelijk niet alleen het voetbalprogramma van alle Nederlands profclubs in de voetbalcompetitie bekijken, ook kan je de tussenstanden en het nieuws vanuit de Eredivisie en Jupiler League volgen. Tussenstanden vind je op Teletekst 819. Voor nieuws uit de Jupiler League verwijzen we je graag door naar Teletekst 829. Een leuke pagina is ook Teletekst 832. Je vind op deze pagina namelijk de topscorers uit de Eredivisie. Volg de laatste headlines/voetbalnieuws uit het binnenland maar ook van het buitenland op NOS Teletekstpagina 801.

 

Voetbaltussenstanden worden live getoond

Werknemers van NOS Teletekst voeren altijd tussenstanden live door. Als lezer van Teletekst 818 loop je zodoende nooit achter de voetbalfeiten aan! Als er gescoord wordt of een kaart wordt uitgedeeld, kan je dit vrijwel meteen op de pagina bekijken. 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?