Nieuws
3.6666666666667 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (3 Votes)
Teletekst 819

Nederlandse Eredivisie tussenstanden en uitslagen

Hoe heeft jouw favoriete club uit de Eredivisie dit weekend gespeeld? Kom erachter door pagina NOS Teletekst 818 te bekijken voor de laatste voetbaluitslagen. Voetbaluitslagen op NOS Teletekst 818 worden meteen nadat de wedstrijden gespeeld zijn getoond. Daarnaast kan je extra achtergrondinformatie lezen over de betreffende wedstrijden.

 

Extra achtergrondinformatie

Als lezer en volger van NOS Teletekst 818 kan je naast de voetbaluitslagen ook nog extra achtergrondinformatie bekijken. Voer simpelweg het nummer in welke achter de gespeelde wedstrijd staat. Je komt op een extra pagina waarop je meer informatie over de desbetreffende voetbalwedstrijd kan lezen. Achterhaal bijvoorbeeld hoe beide clubs in het verleden tegen elkaar gepresteerd hebben, wie de meeste kaarten hebben gepakt et cetera. Ook lees je welke spelers geblesseerd zijn of geschorst zijn en kan je algemeen nieuws lezen. Bijvoorbeeld nieuws over de club, bepaalde spelers of de coaches.

 

Wil je nagaan hoe jouw club presteert?

Ga dan naar pagina 818 en lees de voetbaluitslagen en allerlei achtergrondnieuws! Waarom Teletekst gebruiken om voetbal op de voet te volgen? Voetbal op de voet volgen, eigenlijk zeiden we het al... Want op Teletekstpagina 818 kan je naast de voetbaluitslagen bij te houden, ook de actuele tussenstanden in de Eredivisie bekijken. Zie welke club op dit moment op nummer 1 staat en hoe de andere clubs er voor staan. En ga na wat het voetbalprogramma is voor het aankomende weekend. Voetbalwedstrijd gemist? Gene probleem. Want op deze Teletekstpagina lees je wat de voetbaluitslagen zijn van wedstrijden die al gespeeld zijn.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?