Nieuws
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Begin van Teletekst

Eerst gaan we een stukje terug in de tijd. Want in 1980 introduceerde de NOS Teletekst. Dit programma werd daarvoor door de televisiezender bedacht om doven en slechthorenden ondertiteling te garanderen. Vanaf 1980 kan echter iedereen het laatste nieuws lezen door simpelweg een knop op de afstandsbediening te gebruiken. Teletekst was geboren en werd immens populair. Maar de populariteit van deze informatiebron is nog steeds niet dalende. Teletekst is nog steeds via de televisie en internet voor iedereen beschikbaar en tegenwoordig ook te gebruiken op smartphones via de Teletekst-app.

 

Teletekst vandaag de dag

Teletekst is met de opkomst van het internet nog steeds mateloos populair en die populariteit is niet tandende. Integendeel. Vanaf het moment dat de eerste iPhone op de markt kwam, werd er vrijwel meteen een Teletekst-app ontwikkelt door de NOS. Vandaag de dag ziet de applicatie er nog precies hetzelfde uit als het nieuwsbron op de televisie. De werking is daar ook gelijk aan. Waarom zou jij nog steeds Teletekst gebruiken? Het is goed om je af te vragen waarom je Teletekst nog steeds zou gebruiken, aangezien al het nieuws ook via internet te bereiken is. Maar dat is nou net waarom je Teletekst zou moeten gebruiken; Het nieuws volgt elkaar zo snel op, dat al gauw het overzicht verdwijnt. Teletekst ordent al het nieuws en de actualiteiten zodanig, dat je met een paar 'klikken op de knop' al bij de informatie terechtkomt waar je naar op zoek was. Je hoeft niet lang te zoek naar nieuws en/of uitslagen.

 

Sportuitslagen

Teletekst heeft zo'n 3.5 miljoen gebruikers in Nederland. Een groot deel daarvan gebruikt een Teletekst-app en de meesten daarvan gebruiken die weer om sportuitslagen en standen bij te houden. De meest populaire sportpagina's zijn Teletekst 818, 801, 819 en 829. Op deze pagina's vind je algemeen voetbalnieuws in binnen- en buitenland, standen in de Eredivisie, het programma van de clubs uit de Eredivisie en nieuws/standen uit de Jupiler League. Eredivisie nieuws Dus, ben je op zoek naar het laatste Eredivisie nieuws? Of ben je benieuwd naar de voetbaltussenstanden en/of het programma van de clubs voor het komende weekend? Op de pagina's 818, 801 en 819 vind je altijd de laatste headlines en uitslagen.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?