Nieuws
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

teletekst tussenstandAls het voetbalseizoen is begonnen, zijn liefhebbers weer aan de buis gekluisterd. Zal hun favoriete club weer punten pakken, of moet de club weer een verlies incasseren? Sommige mensen beschikken niet over een abonnement om het voetbal live te kunnen bekijken. De meeste wedstrijden vinden immers plaats via betaalabonnementen. Toch is er een mogelijkheid om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen in de Eredivisie. De NOS houdt namelijk alle scores live bij tijdens de wedstrijden. Op die manier kunnen liefhebbers altijd op de hoogte blijven van de actuele standen.


NPO

Teletekst 818 is een pagina die alleen te vinden is bij de zenders van de publieke omroep. Om op de pagina terecht te komen, moet men dus naar NPO1, NPO2 of NPO3 schakelen. Het is één van de meest bekende pagina’s van Nederland.

Op de pagina staat het programma van de ‘Mickey Mouse’-competitie vermeld. Dat is de volksnaam voor de Eredivisie. In één oogopslag is te spotten wanneer de favoriete club moet spelen, en tegen wie. De informatie wordt meteen verwerkt door de sportredactie van de NOS. Naast de ranking, is er nog meer interessante informatie op Teletekst 818.

 

Informatie

Het zou jammer zijn als kijkers alleen kunnen zien welke club op nummer 1, 2 of 3 staat. Daarom is op teletekstpagina 819 het puntenaantal te vinden, hoeveel wedstrijden er gespeeld zijn, hoeveel daarvan gewonnen zijn en hoeveel punten de clubs hebben binnengesleept.

De NPO biedt op pagina 818 een overzichtelijk programmaboekje aan, waarin te vinden is welke wedstrijd wanneer gespeeld wordt. De Eredivisie is erg interessant, maar doorgaans zijn er drie grote clubs die ieder strijden om de eerste plaats.

 

Grote clubs

Meestal staan de clubs Ajax, Feyenoord en PSV in de hoogste regionen van Teletekstpagina 818. Zij strijden om de nummers één, twee en drie. De Eredivisie is met recht de belangrijkste en spannendste competitie in Nederland.

Op de teletekstpagina staat onder meer vermeld welke clubs spelen op welke data, het aantal punten en het aantal gespeelde wedstrijden. Daarnaast is gemakkelijk terug te vinden wie de scheidsrechter van de wedstrijd is en overige bijzondere informatie over vorige wedstrijden.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?