Nieuws
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Teletekst voetbal nieuws

Voor het actuele voetbalnieuws kun je vandaag de dag tal van voetbalsites bezoeken. Denk aan sites als Voetbalzone.nl, VI.nl of Voetbalprimeur.nl. Veel fanatieke fans kijken dagelijks op deze sites voor de laatste geruchten of om in discussie te gaan met fans van hun eigen ploeg of van andere ploegen. Er zijn naast bovengenoemde sites nog talloze andere algemene voetbalsites en bovendien hebben veel clubs nog allerlei fansites, waar volop wordt gediscussieerd over inkomende en uitkomende transfers, het te volgen clubbeleid, opstellingen en prestaties van spelers.

 

De voetbalpagina’s van Teletekst

Naast deze reeds nieuwsmedia maken veel mensen nog gebruik van de voetbalpagina’s van NOS Teletekst. De Nederlandse Omroep Stichting heeft een eigen website waar je dit nieuws ook kunt vinden, NOS.nl, maar desondanks maken velen liever gebruiken van de Teletekstpagina’s. De reden is de overzichtelijkheid.

 

Wat kun je als voetballiefhebber vinden op NOS Teletekst?

Als je op zoek bent naar voetbalnieuws kun je terecht op Teletekst 801. Hier zie je de laatste headlines. Tijdens wedstrijden is vooral Teletekst 818 veel bezocht. Dit komt omdat je hier de live tussenstanden ziet. Wordt er ergens in een stadion gescoord? Vrijwel meteen zie je hier waar dat het geval is en welke club er gescoord heeft. Ook zie je wanneer een wedstrijd wordt gespeeld en op welke dag.

Wil je graag meer weten over een wedstrijd. Dat kan. Zo kun je kijken naar bijvoorbeeld de karakteristieken, opstellingen en verslagen. Voor een 'gewone' Eredivisiewedstrijd kun je een verslag lezen van één pagina. Van topwedstrijden twee wedstrijden. Dit zijn meestal de wedstrijden tussen de topclubs Ajax, PSV en Feyenoord. De eerste wedstrijd van een speelprogramma vind je op pagina 820. Dit is meestal een wedstrijd op vrijdag, waar om 20:00 uur wordt afgetrapt. De wedstrijden die de dagen erna volgen kun je vinden op de pagina 821 t/m 828.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?