Nieuws
1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (20 Votes)
Teletekst app

De app van NOS Teletekst wordt door enkele honderdduizenden Nederlanders gebruikt. Het is een vertrouwde app waarmee je allerlei nieuws kunt volgen. Zowel het nieuws uit Nederland, maar ook buitenlands nieuws zie je op de pagina’s vanaf 101. Het laatste sportnieuws wil je als sportliefhebber natuurlijk ook niet missen. Hiervoor check je 601 en als voetbalfan is pagina 801 natuurlijk jouw favoriet. Voorts kun je checken hoe het is gesteld met de berichtgeving omtrent het weer en verkeer. Kortom, een app die niet mag ontbreken op je telefoon als je graag snel op de hoogte wilt zijn van de laatste ontwikkelingen. 

 

Waar kun je de App downloaden?

Indien je een smartphone hebt kun je de app downloaden door naar nos.nl/ttapp te gaan. Je kunt de NOS Teletekst app ook downloaden in de app store. De app is gratis, zodat je direct allerlei pagina’s kunt bekijken en het laatste (sport)nieuws kunt lezen.

 

Welke pagina’s zijn het populairst?

Pagina 101 is populair. Hier vind je de laatste headlines. Voor veel mensen die het nieuws volgen is pagina 101 een autoriteit. Ook bij veel redacties van kranten en andere nieuwsmedia zie je vaak dat ze Teletekst hebben afgestemd op pagina 101. Niet onlogisch, want alles wat op dit moment echt belangrijk is in de wereld en Nederland kun je hier vinden. 

Hiernaast zijn de voetbalpagina’s populair. Niet onlogisch, want enkele miljoenen mensen in Nederland volgen het voetbal. Naar de samenvattingen op zondagavond kijken zo’n 3 miljoen mensen. In totaal zullen circa 4 a 5 miljoen mensen de Nederlandse Eredivisie volgen een deel daarvan gebruikt de NOS Teletekst app voor het volgen van het nieuws. Denk bijvoorbeeld aan pagina 818 voor tussenstanden en de laatste uitslagen. 

 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?