Teletekst 101 - Algemeen nieuws
3.6666666666667 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (15 Votes)

Teletekst 101 is de teletekst pagina van het actuele, algemene nieuws. Dit algemene nieuws is afkomstig uit binnen- en buitenland en kan betrekking hebben op de meest uiteenlopende zaken, van politiek tot aanslagen, van oorlogen tot schietpartijen en nog allerlei andere gebeurtenissen die plaatsvinden over de hele wereld. NOS teletekst 101 is een handige pagina voor iedereen die het nieuws wil volgen. Hij is actueel en altijd zeer betrouwbaar! Belangrijk voetbalnieuws heeft teletekst op een andere afdeling, namelijk vanaf de getallen 800.

De informatie op teletekst 101

Wanneer er meerdere items in het nieuws zijn die over hetzelfde onderwerp gaan worden deze vaak bij elkaar gezet op teletekst 101 met erboven het gemeenschappelijke onderwerp van de items, op die manier kun je zo’n onderwerp eenvoudig volgen. Daarnaast is er dan nog het overige nieuws, wat daaronder te vinden is. Achter alle items staat het nummer van de teletekst pagina waarop het hele item te lezen is, dus wanneer een titel je aanspreekt kun je naar de NOS teletekst pagina die erachter vermeld staat navigeren om daar het item te lezen. Je kiest op deze manier eenvoudig zelf wat jou aanspreekt en wat jij wilt lezen. Zo blijf je up-to-date, maar kost het je geen zeeën van tijd. Kortom: Teletekst 101 is een absolute must-follow als het om nieuws gaat!

Meer algemeen nieuws op teletekst

Naast teletekst 101 zijn er nog twee andere teletekst pagina’s die algemeen nieuws bevatten. Dat zijn teletekst 102 en teletekst 103. Waar teletekst 102 nieuws uit het binnenland bevat, gaat het op teletekst 103 om nieuws uit het buitenland. Beide teletekst pagina’s hebben ‘gewoon’ nieuws en kort nieuws. Het korte nieuws vind je onderaan teletekst 102 en teletekst 103. Ook op teletekst 102 en teletekst 103 staat achter ieder item het nummer van de teletekst pagina vermeld waarop het hele item te lezen is. De keuze is dus weer aan jou wat je wel en wat je niet leest. NOS teletekst 102 en teletekst 103 zijn eigenlijk een soort overzichtspagina’s van het nieuws, net als teletekst 101.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?