Teletekst 126 - Nieuws pagina 7
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

De Teletekst pagina 126 is een pagina die behoorlijk populair is bij de bezoekers van Teletekst. Op deze pagina staan altijd een nieuws item die over een actualiteit in het buitenland gaat. Het nieuws op deze NOS Teletekst pagina kan over van alles gaan. Dit betekent dat u hier een nieuwsbericht kan lezen over verkiezingen in het buitenland, een incident of bijvoorbeeld een oorlog. Het nieuwsbericht op deze pagina van NOS Teletekst veranderd dagelijks, mits er weinig tot geen nieuwe items geschreven zijn. Dit kom echter maar zelden voor.

 

Nieuws op Teletekst

Er zijn verschillende nieuwspagina’s te vinden op NOS Teletekst. De meest populaire en drukstbezochte nieuwspagina is het overzicht. Vanuit hier kiezen de bezoekers van NOS Teletekst het nieuws-item uit dat zij willen lezen. De overzicht pagina staat op Teletekst 101. Op deze pagina is al het algemene nieuws te vinden en men kan vanuit deze pagina verder om de belangrijkste berichten te lezen.

Op NOS Teletekst pagina 102 staat alleen het binnenlandse nieuws. Hier staan alle belangrijkste nieuwsberichten van Nederland. Bent u ook geintresseerd in nieuws uit het buitenland? Dan kunt u zappen naar pagina 103, waar het overzicht staat.


Teletekst laat ook kort binnenlandse nieuws zien op pagina 121 en 122 en voor korte buitenlandse nieuwsberichten kunt u de cijfers 136 invullen. Hier staan vaak een, twee of drie nieuwsberichten op 1 pagina en zijn vaak niet al te populair.

 

Navigeren op Teletekst 126

Heeft u het nieuwsbericht op Teletekst 126 gelezen kunt u doorklikken naar de berichten voor of na deze pagina. Op deze wijze kunt u eenvoudig navigeren naar overige Teletekstpagina’s waar nieuwsberichten op worden weergegeven. Een groot voordeel van het lezen van Teletekstberichten is dat het zo duidelijk en overzichtelijk is, daarnaast is het altijd actueel! Buitenlandse nieuwsberichten staan beschreven op pagina 125 tot en met pagina 132, voor Nederlands nieuws kunt u naar Teletekstpagina 104 tot en met 108. Als er veel nieuwsitems zijn kunt u ook doorklikken tot pagina’s met hogere nummers.

 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?