Teletekst 127 - Nieuws pagina 8
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

De Teletekstpagina 127 staat erom beken altijd een actueel nieuwsbericht te laten zien. Dit nieuwsbericht is veelal een nieuwsbericht vanuit het buitenland. Zo heeft Teletekst die verdeling nou eenmaal gemaakt, nieuws uit Nederland laten zij zien op pagina’s die dichtbij de 101 zitten en het nieuws vanuit het Buitenland wordt geschreven op de pagina’s vanaf 120. Onderstaand nieuwsbericht is een actualiteit en altijd zeer recent, zo gaat men te werk bij NOS Teletekst; alleen actuele nieuwsberichten komen op Teletekst.

 

Wat voor informatie staat er op Teletekst?

Naast nieuwsberichten van binnen- en buitenland kan men ook andere soorten informatie vinden op Teletekst. De populairste pagina’s zijn dan ook de sportpagina’s. Met name voetbal pagina 818 op Teletekst is razend populair. Rond de tachtig procent van de bezoekers op Teletekst kijkt op deze pagina, waarom vraag je je af? Omdat het duidelijk en overzichtelijk is en omdat de score altijd actueel is. Ouderwets Teletekst 818 kijken is ideaal, veel mensen gebruiken apps, maar 818 blijft voor altijd in leven.

 

Dit komt zeer waarschijnlijk omdat: Teletekst 818 actueel is; De pagina heerlijk overzichtelijk is; Er geen snellere manier is van het checken van de voetbaltussenstand; Het volledige voetbalprogramma van de Nederlandse Eredivisie elke week wordt weergegevens. De tussenstanden en uitslagen van de Nederlandse Eredivisie altijd nauwkeurig zijn. Kortom; Teletekst is een belangrijk medium voor sport en voetballiefhebbers en zal altijd blijven bestaan. Tenminste, dat is hoe wij er over denken!

 

U kunt naast de zeer populaire voetbalpagina’s ook terecht voor overige informatie. Hierbij kunt u denken aan informatie op financieel gebied, bijvoorbeeld aandelen en opties.  Om dezelfde reden als de voetbal blijven de aandelen en beurskoersen altijd duidelijk zichtbaar in Teletekst. Hierdoor kijken veel mensen hiernaar! Regelmatig staan er televisies aan waarop de teletekst pagina van de aandelen continue aanstaat!

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?