Teletekst 224 - Sport op TV
3.3333333333333 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Op teletekst 224 vind je in het kort een beschrijving met daarbij de inhoud van de sportprogramma’s die te zien zijn op de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3. Dit kunnen allerlei programma’s zijn, als ze maar over het nieuws en de gebeurtenissen uit de sport gaan. Teletekst 224 is de teletekst pagina die je als sportliefhebber in de gaten moet houden. Dankzij NOS teletekst 224 mis je geen enkel sportprogramma en ben je altijd op de hoogte van wat er in de uitzendingen besproken gaat worden. Dat wil en kun je als sportliefhebber toch niet missen? Wil je toch eerder weten dan het sportjournaal welke nieuwsitems er zijn, bekijk dan Teletekst 601!

 

Wat is teletekst 224

De tijden waarop de programma’s worden uitgezonden zijn altijd links op de pagina te vinden. Achter de begin- en eindtijd vind je de zender waarop het programma wordt uitgezonden. Daar weer achter vind je in hoofdletters de titel van het programma. Nogmaals, de programma’s die worden uitgezonden kunnen allerlei programma’s zijn, als ze maar betrekking hebben op het nieuws uit de sport.

Programma’s die vaak worden uitgezonden zijn bijvoorbeeld het sportjournaal,  Studio Sport en Studio Sport Eredivisie. Onder de begin- en eindtijd, de zender en de titel van het programma vind je (onder voorbehoud) de onderwerpen van het programma. Deze onderwerpen zijn afhankelijk van welk sportevenement er bezig is of welke wedstrijden er gespeeld worden. In het geval van Studio Sport Eredivisie vind je bij de onderwerpen dingen als ‘samenvattingen van: Ajax – AZ’ enzovoort. Is er bijvoorbeeld een WK of een EK bezig van een bepaalde sport, dan is de kans groot dat het sportjournaal daar aandacht aan zal besteden.

 

Andere interessante teletekst pagina’s

Naast de programmering van de sportprogramma’s zijn er wellicht nog een aantal teletekst pagina’s die je zullen interesseren. Vanaf teletekst 224 kun je navigeren naar ‘index tv’ op teletekst 200. Je vindt daar meer informatie over de programmering op de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 en kunt vanuit daar naar een veelvoud aan andere teletekst pagina’s die programmering bevatten navigeren.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?