Teletekst 520 - Aandelen
2.5 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (2 Votes)

Teletekst 520 is een teletekst pagina die informatie geeft over de aandelenbeurs. Handig om bij te houden als je zelf aandelen hebt of er in geïnteresseerd bent en het gewoon leuk vindt om op de hoogte te blijven van wat er zich allemaal afspeelt op de beurs. Teletekst 520 is een onderdeel van het financiële gedeelte van NOS Teletekst.

 

Inhoud van teletekst 520

Je vindt op NOS teletekst 520 onder andere informatie over de AEX-fondsen. Per fonds zie je wat de huidige waarde is en wat de waarde hiervoor was, daarachter is de daling of stijging in procenten aangegeven. Het kan natuurlijk ook nog gebeuren dat er helemaal geen stijging of daling plaatsvindt, maar dat de waarde gelijk blijft. Groene cijfers betekenen een stijging, rode cijfers geven aan dat er een daling heeft plaatsgevonden en witte cijfers betekenen dat er niets veranderd is. Naast informatie over de AEX-fondsen apart zie je ook hoe de AEX zich in zijn geheel gedraagt. Dan is er ook nog informatie over de AMX-fondsen. Die informatie wordt op dezelfde wijze weergegeven als die over de AEX-fondsen, je ziet de fondsen apart met de huidige en de vorige waarde en de stijging of daling in procenten. Ook van de AMX zie je hoe die zich in zijn geheel gedraagt. Verder zijn ook nog de stijgers en de dalers te bekijken op teletekst 520. Je ziet daarvan de top 5 met de waardes erbij, dus te zien is ook hoe veel ze zijn gestegen of gedaald. Ook hierbij is er naast de stijging of daling in getal nog de stijging of daling in percentage weergegeven.

Andere teletekst pagina’s met financieel nieuws

Onderaan NOS teletekst 520 staat het woord ‘financieel’. Wanneer je daar naartoe navigeert kom je bij de overzichtspagina van het financiële nieuws. Vanuit daar kun je dan verder navigeren naar een pagina die je interessant lijkt, dat zou bijvoorbeeld een teletekst pagina kunnen zijn over de koersen van andere fondsen dan de AEX of de AMX of een teletekst pagina over de advieskoersen van vreemd geld.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?