Teletekst 550 - Loterijen
3.6904761904762 1 1 1 1 1 Rating 3.69 (42 Votes)

Ben jij ook altijd zo benieuwd of je een prijs hebt gewonnen in de loterij? Dat is helemaal niet gek. Je kunt snel checken of jij een van de winnaars bent op teletekst pagina 550. Op teletekst pagina 550 vindt je de trekkingsuitslagen van de Staatsloterij en van een onderdeel van de Staatsloterij, het Miljoenenspel.

 

Inhoud van Teletekst 550

Op teletekst 550 vind je ten eerste de trekkingsuitslag van de Staatsloterij. De trekking van de Staatsloterij vindt altijd op de tiende van de maand plaats en daarnaast wanneer het een speciale dag is, zoals Koningsdag, dan is er bijvoorbeeld de Koningsdagtrekking. De trekkingsuitslag is vorm gegeven op de volgende manier: je vindt per eindcijfer de verschillende loten die een prijs hebben gewonnen, natuurlijk is er ook bij vermeld hoeveel de prijs bedraagt.

Ook is te zien wat het geluksgetal van deze trekking was en welk bedrag je daarmee kunt winnen.

Naast de trekkingsuitslag van de Staatsloterij is er nog de trekkingsuitslag van het Miljoenenspel, welke ook te vinden is op teletekst 550. Te zien is bij welke cijfers op een bepaalde plaats je een prijs hebt gewonnen, vanzelfsprekend is er ook te vinden hoeveel die prijs dan bedraagt. Behalve de cijfers die horen bij een winnend lot is er ook nog de miljoenenletter, die je ook (veel) geld kan opleveren. Al deze informatie kun je terugvinden op teletekst 550, onmisbaar voor iedereen die meespeelt met de Staatsloterij dus.

Updatefrequentie

Wanneer er een trekking heeft plaatsgevonden wordt teletekst 550 altijd vrijwel direct bijgewerkt, zodat je snel op de hoogte bent van de trekkingsuitslag. Je kunt dus direct zien of jij deze keer één van de gelukkigen bent die er vandoor gaat met een fantastische prijs of misschien zelfs wel op slag miljonair geworden is. Voor de uitslag van de Lotto kan gekeken worden op Teletekst 555.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?