Teletekst 555 - Lotto
3.7714285714286 1 1 1 1 1 Rating 3.77 (35 Votes)

Iedereen die meedoet aan een loterij is natuurlijk heel erg benieuwd of hij of zij deze keer in de prijzen is gevallen, jij ook, dat is logisch. Om te zien of je in de prijzen bent gevallen bij de Lotto kijk je op teletekst 555. Dus speel jij ook mee met de Lotto? Dan is teletekst 555 de teletekst pagina die je in de gaten moet houden voor de trekkingsuitslagen. Wie weet zit er voor jou een leuke prijs tussen en bij jij binnenkort heel wat rijker of misschien zelfs wel miljonair, wie weet. Teletekst 555 zal je helpen dat te ontdekken. Eigenlijk is teletekst 555 gewoon de teletekst pagina van heel veel winnaars.

 

Inhoud van Teletekst 555

Op Teletekst 555 kun je de trekkingsuitslag van afgelopen zaterdag vinden. Te zien zijn de winnende getallen en de jackpotkleur. Ook de uitslag van het cijferspel is hier te bekijken. Daarnaast is er nog wat achtergrondinformatie over de gevallen prijzen te vinden, bijvoorbeeld hoe veel mensen afgelopen zaterdag iets gewonnen hebben. Soms wordt er bijvoorbeeld ook vermeld dat een aantal mensen samen een prijs heeft gewonnen van een bepaald bedrag, bijvoorbeeld 100.000 euro.

De datum van de volgende trekking staat ook vermeld, evenals hoe veel de jackpot bedraagt voor de trekking van volgende week, wat meestal een flink aantal miljoenen is. Verder kun je ook de trekkingsuitslag van vorige week nog bekijken op NOS teletekst 555, mocht je die per ongeluk gemist hebben, zodat je je prijs niet mis zult lopen, want dat zou natuurlijk erg jammer zijn. Dan is er nog het Lucky Day spel van de Lotto, wat elke dag gespeeld wordt en waarbij je dus iedere dag kans maakt op veel geld. De uitslag van dit spel is ook op NOS teletekst 555 te vinden, in de vorm van een reeks getallen.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?