Teletekst 601 - Sport nieuws
1.9 1 1 1 1 1 Rating 1.90 (30 Votes)

Teletekst 601 is de teletekst pagina van het sportnieuws uit binnen- en buitenland. Eigenlijk alle sporten komen hier aan bod, alleen nieuws uit het voetbal en het schaatsen zul je hier niet zo snel vinden, maar daarvoor zijn er dan ook al een aparte nieuwspagina’s op teletekst (teletekst 801 voor het voetbal en teletekst 850 voor het schaatsen). Als we het hebben over eigenlijk alle sporten, bedoelen we ook echt alle sporten. Van zevenkamp tot skiën, van tennis tot cricket en ga zo maar door. NOS teletekst 601 is de teletekst pagina voor iedere sportliefhebber. Je kunt via deze teletekst pagina gemakkelijk al het nieuws bijhouden wat te maken heeft met sport.

 

Inhoud van teletekst 601

Bovenaan teletekst 601 staan de hoofdpunten vermeld. Daaronder vind je het overige nieuws. Achter alle nieuwsitems is een nummer te vinden, dat nummer is van de teletekst pagina waarop je het hele item kunt lezen. Lijkt een item je interessant, dan kun je navigeren naar de pagina waarop het je het hele item kunt vinden en het daar lezen. Zo kies je zelf wat je wilt lezen blijf je eenvoudig op de hoogte van het sportnieuws wat jij interessant vindt. Wat je niet interessant lijkt, lees je gewoon niet, het is helemaal aan jou.

Andere teletekst’s met sportnieuws

Zoals al eerder gezegd is er een aparte teletekst pagina voor het nieuws uit de voetbalwereld. Dat is NOS Teletekst 801, hier vind je het nieuws uit de voetballerij uit binnen- en buitenland. Naast dat het voetbal een eigen nieuwspagina heeft, heeft ook het schaatsen dat. De teletekst pagina waar je het schaatsnieuws kunt vinden is teletekst 850. Op NOS teletekst 850 vind je het nieuws in de vorm van een verslag van de geschaatste wedstrijden. Je kunt vanaf die pagina naar andere teletekst pagina’s navigeren die betrekking hebben op het nieuws rondom het schaatsen.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?