Teletekst 702 - Weersverwachting
1.4583333333333 1 1 1 1 1 Rating 1.46 (24 Votes)

Op teletekst 702 kun je de weersverwachting voor vandaag en morgen in Nederland bekijken. Handig om even te checken of het droog blijft vandaag en morgen, of het tijd is voor een korte broek of voor handschoenen en of je, zonder dat je uit hoeft te kijken voor gladheid of windvlagen, de straat op kunt. Ga je de deur uit, kijk dus even snel op deze pagina, Teletekst 702!

 

Informatie over de weersverwachting

Teletekst 702 geeft de weersvoorspelling voor vandaag en morgen in Nederland. Er is ten eerste altijd een algemeen praatje te vinden over hoe het weer vandaag en morgen is en hoe het zal worden, als er kans is op mist wordt dat hier bijvoorbeeld ook vaak aangegeven. Daarnaast is er een kaart van Nederland te zien met op verschillende plaatsen in het land de maximum temperatuur voor morgen en de minimum temperatuur voor vannacht aangegeven. Naast de weersvoorspelling is er ook altijd zo’n zelfde kaartje van Nederland te vinden op NOS teletekst 702 over de windverwachting, oftewel de voorspelling wat betreft de windkracht en de windrichting. Hierbij staat ook weer een kort verhaaltje over hoe de wind vandaag en morgen zal zijn. De bron voor de weersvoorspelling op deze teletekst pagina is weerplaza.nl.

Overige teletekst pagina’s over met betrekking tot het weer

Mocht je nog meer willen weten over het weer, dan zijn er nog een aantal andere teletekst pagina’s die je wellicht verder kunnen helpen. Op NOS teletekst 704 kun je de weersverwachting voor de komende 5 dagen in Nederland vinden. Handig als je het weer voor de rest van de week alvast wilt weten. Dan is er ook nog teletekst 705 met het weerrapport, deze pagina geeft informatie over het weer op dit moment in binnen- en buitenland. Teletekst 705 is dus vooral handig als je meer wilt weten over de huidige stand van zaken wat betreft het weer of als je geïnteresseerd bent in het weer in het buitenland op dit moment.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?