Teletekst 704 - Weer
2.4186046511628 1 1 1 1 1 Rating 2.42 (43 Votes)

Op teletekst 704 vind je alle informatie omtrent de weersverwachting in Nederland. Handig om alvast te kijken wat je de komende dagen allemaal kunt gaan doen. Onder Teletekst 704 staat informatie over de voorspelling en staat er informatie over het weerrapport! Via de pagina Teletekst 703 belandt u bij het tekstuele weeroverzicht!

Informatie over de weersverwachting

Teletekst 704 geeft de weersvoorspelling voor de komende vijf dagen in Nederland. Ten eerste is er altijd een algemeen praatje te vinden over hoe het weer zal zijn. Daarnaast wordt er voor de komende vijf dagen in procenten aangegeven hoeveel de zon zal schijnen en wordt de kans op neerslag weergegeven, ook in procenten. De minimum- en de maximumtemperatuur zijn er ook te vinden en tenslotte nog de windrichting en de windkracht. De bron voor de weersvoorspelling op deze teletekst pagina is weerplaza.nl.

Weerrapport

Vanaf NOS teletekst 704 kun je navigeren naar het weerrapport (teletekst 705). Op de teletekst van het weerrapport vind je voor een aantal grote Nederlandse steden informatie over het weer in het algemeen, de temperatuur, de windkracht en windrichting, het aantal meters of kilometers zicht, de luchtdruk en eventuele neerslag. Daarnaast kun je er ook informatie vinden over het weer in steden over de hele wereld. Het weerrapport is dus vooral handig om het weer op dit moment te bekijken, als je wat meer informatie over het weer zou willen of als je het weer buiten Nederland in de gaten wilt houden. Wanneer je echt op zoek bent naar de weersverwachting en niet naar de huidige stand van zaken wat betreft het weer, is teletekst 704 handiger.

Handig bij het plannen

Teletekst 704 is dus bijzonder geschikt om bijvoorbeeld dat leuke dagje naar het strand te plannen, want je kunt gemakkelijk zien voor wanneer er mooi weer is voorspeld. Schijnt het zonnetje? Dan ga je lekker naar buiten! Veel neerslag en koud? Lekker warm binnen blijven bij de kachel. Dankzij teletekst 704 kom je niet voor verassingen te staan.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?