Teletekst 800 - Voetbal index
2.0606060606061 1 1 1 1 1 Rating 2.06 (33 Votes)

De basis van misschien wel de belangrijkste NOS Teletekst pagina’s ligt bij pagina 800. Ondanks dat deze pagina niet heel veel bezocht wordt door de gebruikers van het medium, ligt hier wel de basis van Teletekst 818. Op deze pagina staat het aller belangrijkste informatie voor de Nederlandse voetballiefhebber, namelijk; het programma, de tussenstanden en uitslagen van de gespeelde voetbalwedstrijden van de Nederlands hoogste competitie! Tevens is pagina 800 slecht 1 pagina van de op een na meest bezochte Teletekstpagina, namelijk Teletekst 801. Zoals u kunt raden heeft ook deze pagina met voetbal te maken. Hierop staat al het voetbalnieuws van de afgelopen uren en dagen, hierdoor is deze pagina erg populair!

Voetbal IndexVoetbal index NOS Teletekst

Zoals u waarschijnlijk al gezien heeft is deze Teletekstpagina, nummer 800, de index pagina van al het voetbal. U kunt via deze pagina snel navigeren naar onderwerpen waar u informatie over zoekt. Dit kan bijvoorbeeld ook de Europa League of Champions League zijn. Niet alleen de Nederlandse Eredivisie is met pagina 818 en 801 super populair, ook de pagina’s wat betreft Europees voetbal worden veel bezocht door gebruikers van NOS Teletekst.

Via de voetbal index kunt u klikken op een getal die voor een bepaalde wedstrijd of nieuws item staat. Is de kleur van dit item echter lichtblauw, dan heeft het geen zin om verder te klikken. U beland dan namelijk op een zwarte pagina aangezien deze pagina voor deze specifieke wedstrijd nog niet is aangemaakt.

Voetbal nieuws

Zoals hierboven beschreven is kunt u al het laatste voetbalnieuws terugvinden via Teletekst 801, waar alle headlines overzichtelijk zijn beschreven. U kunt via de voetbal index echter direct klikken op 802 tot en met 808, dit zijn de nieuwsartikelen per recente gebeurtenis. Mocht het zo zijn dat er niet voldoende nieuws is zullen enkele nummers(zo hoog mogelijk) lichtblauw kleuren.

Het beste is natuurlijk om via de voetbal headlines het nieuws stuk voor stuk te bekijken. Zo kan u ook minder interessante nieuwsberichten overslaan en doorgaan naar een ander artikel.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?