Teletekst 829
2.9262295081967 1 1 1 1 1 Rating 2.93 (122 Votes)

Naast een teletekst pagina voor het Eredivisie voetbal, teletekst 818, is er natuurlijk ook een teletekst pagina voor het voetbal één klasse onder de Eredivisie, die we kennen onder de naam: Jupiler League. Deze competitie is zeker niet onbelangrijk, want de kampioen van de Jupiler League promoveert naar de Eredivsie en gaat dus een stapje omhoog, naar de hoogste voetbalcompetitie in Nederland. De informatie over het voetbal van de Jupiler League kun je vinden op teletekst 829.

Via deze teletekst kun je alles wat met de Jupiler League te maken heeft volgen. Je vindt hier het complete voetbalprogramma voor alle clubs uit de Jupiler League voor aankomende week. Je kunt voor alle clubs bekijken op welke dag ze hun wedstrijd spelen, hoe laat ze spelen, of ze uit of thuis spelen en tegen welke andere club ze spelen. Als een wedstrijd gespeeld is wordt de uitslag er ook bij vermeld, zodat je die ook gelijk weet en daar niet verder naar hoeft te zoeken.

 

Programma van de Jupiler League op 829Updatefrequentie

Na het beeindigen van elke wedstrijd wordt Teletekst 829 van een update voorzien. Hierdoor is Teletekst 829 dus op de minuut nauwkeurig en is er direct inzichtelijk hoeveel plekken een voetbalclub kan stijgen of dalen in de stand van de Jupiler League. Echt een hele betrouwbare bron wat betreft voetbal uitslagen in de Jupiler League! 

Overige voetbalnieuws

Naast het programma en de uitslagen van het voetbal in de Jupiler League is er nog meer nieuws uit de Jupiler League te vinden op NOS teletekst, zoals de tussenstand in deze competitie en wie de topscorers hiervan zijn. De tussenstand kun je vinden op teletekst 830 en de topscorers zijn te bekijken op NOS teletekst 832. Je kunt vanaf teletekst 829 eenvoudig naar de andere nieuwspagina’s van de Jupiler League, die van de tussenstand en die van de topscorers, navigeren. Het programma van de Eredivisie is te zien op NOS teletekst 818. De tussenstand daarvan kun je vinden op teletekst 819. De topscorers uit de Eredivisie kun je bekijken op teletekst 832.

 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?