Teletekst 850 - Schaatsen
1.2272727272727 1 1 1 1 1 Rating 1.23 (22 Votes)

Op teletekst 850 kun je het schaatsnieuws van de heren vinden. Dit nieuws wordt weergegeven in de vorm van een verslag van de geschaatste wedstrijd(en). In dit verslag wordt het wedstrijdverloop beschreven en wordt per schaatser verteld hoe die heeft gepresteerd en wat er zoal gebeurde tijdens de wedstrijd, zodat je een beetje een idee hebt van hoe de wedstrijd is gegaan. NOS teletekst 850 is een pagina die onmisbaar is voor alle schaatsliefhebbers van Nederland die graag op de hoogte willen blijven van wat er zich allemaal afspeelt in de wereld van het schaatsen.

 

Andere teletekst pagina’s met schaatsnieuws

Mocht je nog wat meer willen weten van wat er allemaal gebeurt rondom het schaatsen, dan zijn er nog een aantal andere teletekst pagina’s die je wellicht interessant vindt. Vanaf teletekst 850 kun je navigeren naar teletekst 851 en teletekst 852, waar je de uitslagen van het schaatsen van de heren vindt. Je vindt daar per wedstrijd als hoeveelste de mannen stuk voor stuk of als team zijn geëindigd en daarnaast vind je er wat het wereldrecord is op de geschaatste afstand, wat het nationaal record is op die afstand en als laatste wat het baanrecord is.

Je kunt vanaf teletekst 850 ook nog navigeren naar de pagina met het schaatsnieuws van de dames, dat is teletekst 853. Net als op NOS teletekst 850 vind je hier een verslag van de geschaatste wedstrijd(en), waarin het wedstrijdverloop wordt beschreven. Mocht je meer informatie willen over het schaatsen van de dames, kun je naar teletekst 854 en NOS teletekst 855 navigeren. Daar vind je net als op teletekst 851 en teletekst 852 voor de heren, de uitslagen van het schaatsen van de dames. Dit wordt op dezelfde manier weergegeven als bij de heren, je ziet de uitslagen per team of per schaatsster en daaronder kun je het wereldrecord, het nationaal record en het baanrecord vinden.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?