Teletekst 850 - Schaatsen
1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (20 Votes)
Voetbalpagina's 818 en 819 zijn belangrijk

Voor de doorgewinterde voetballiefhebber behoeft 818 natuurlijk geen uitleg. Het is een overzichtelijke pagina waar je direct in één oogopslag ziet wie er komend weekend spelen of reeds gespeeld hebben. Tijdens een wedstrijd wordt door de NOS bovendien de tussenstand bijgehouden. Op de pagina zelf wordt verwezen naar allerlei andere pagina's. Zo zie je de pagina's 820 t/m 828. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de wedstrijd zelf.

 

Wanneer de wedstrijd nog moet worden gespeeld zie je op deze pagina een voorbeschouwing. Er wordt bijvoorbeeld benoemd hoe de eerdere uitslagen waren tussen beide ploegen, welke spelers geblesseerd zijn of wie er geschorst is.

Tijdens de wedstrijd zelf kun je op de pagina's 820 t/m 828 lezen wat er in de wedstrijd gebeurt. Althans, je ziet wie de doelpuntenmakers zijn, wie er een kaart heeft gekregen, hoeveel supporters er in het stadion zitten, wie er door de trainers zijn opgesteld en welke wissels er eventueel zijn doorgevoerd. Deze pagina's worden tijdens wedstrijden continu geüpdate, zodat je nooit iets zult missen.

 

De andere pagina's

818 is één van de meeste bezochte pagina's, maar als de wedstrijden eenmaal zijn gespeeld is pagina 819 een veel geraadpleegde pagina. Hier vind je namelijk de stand. Wanneer een club buitengewoon gepresteerd worden er door supporters vaak ook foto's gemaakt van deze pagina. Dit is vooral in het begin van het voetbalseizoen het geval. Clubs als pak hem beet PEC Zwolle of Heracles Almelo kunnen zo maar bovenaan staan en dit moet natuurlijk door supporters worden gefotografeerd.

Hiernaast is pagina 832 een interessante pagina. Hier kun je namelijk de topschuttersranglijst vinden. Wie is er op dit moment de doelpuntenkoning van de Eredivisie? Dat kun je allemaal op pagina 832 vinden. Ben je supporter van een Jupiler League club? Kijk dan op de pagina 829, 830 en 831. 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?