Teletekst 850 - Schaatsen
1.2 1 1 1 1 1 Rating 1.20 (20 Votes)
Voetbal op televisie bekijken

Voetbal blijft onverminderd populair en dat zal allicht niet veranderen. Op de Tv kun je afstemmen op tal van programma’s.

 

Welke programma’s zijn er allemaal?

Natuurlijk kun je kijken naar de samenvattingen van de Eredivisie. Deze zijn te zijn bij de NOS. Dit programma wordt door miljoenen mensen bekeken. Voorts kun je kijken naar live wedstrijden bij RTL7 en SBS6. Op RTL7 worden Europa League wedstrijden live uitgezonden. Op SBS6 kun je kijken naar Champions League wedstrijden. Hiernaast zijn er nog veel praatprogramma’s over voetbal, zoals Studio Voetbal (NOS) en Voetbal Inside (RTL7).

 

Live voetbal (achter de decoder)

Voor live voetbal kun je terecht bij FoxSports. Hier kun je de Eredivisie volgen, de Jupiler League en diverse buitenlandse competitie zoals de Premier League bekijken. De Spaanse competitie is voor abonnees van Ziggo tegenwoordig niet meer achter de decoder. Op de zender Ziggosport kun je de Spaanse competitie bekijken.

 

Geen abonnement? 818 kan uitkomst bieden

Indien je graag de Eredivisie live wilt volgen, maar geen abonnement hebt van FoxSports, dan is Teletekst 818 handig. Je kunt natuurlijk ook altijd op het internet kijken, maar dankzij Teletekst kun je snel in één handig overzicht het programma, de tussenstanden en de uitslagen bekijken. Op de volgende pagina (819) kun je de stand zien van de Eredivisie. De pagina’s die hierna volgen kunnen worden geraadpleegd zijn specifiek over de wedstrijden.

Vanaf pagina 829 volgen de andere competities, met als uitzondering pagina 832. Hier zie je wie er op de topschuttersranglijst staan. Zowel van de Eredivisie als de Jupiler League. Verderop volgen de pagina’s over de Topklasse. En de pagina’s hierna gaan over de buitenlandse competities.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?