Teletekst 850 - Schaatsen
1.1818181818182 1 1 1 1 1 Rating 1.18 (22 Votes)
Teletekst 818

Voetbal is volkssport nummer één. Als je naar de berichtgeving over voetbal kijkt, dan kun je er niet om heen. Er zijn live verslagen, samenvattingen, voorbeschouwingen, nabeschouwingen, praatprogramma’s, tal van websites en veel discussiefora over voetbal.

 

Teletekst

Je zou het wellicht niet zeggen, maar Teletekst is nog altijd populair onder veel mensen. Duizenden liefhebbers van het voetbalspelletje gebruiken Teletekst. Vooral pagina’s zoals Teletekst 818 zijn populair. Hoewel het er misschien niet altijd even modern uit ziet zal NOS Teletekst voorlopig wel blijven bestaan. De kracht zit hem namelijk in de eenvoud. Het is voor veel liefhebbers ook een medium geworden die ze al jaren gebruiken en voorlopig ook nog wel zullen gebruiken. Onder de jeugd zal Teletekst en dus ook pagina’s als 818 ongetwijfeld minder worden gebruikt. Feit is wel dat het gebruik van Teletekst is afgenomen. Dit mede ingegeven door de opkomst van het internet.

 

Live voetbal

Op het open net wordt met regelmaat live voetbal uitgezonden. Bij de Nederlands publieke omroep kun je terecht voor de duels van het Nederlands elftal. Bij de commerciële zenders kun je de Europese duels bekijken zoals de verrichten van de Nederlandse clubs in de Europa League en de Champions League. Op een zender als Ziggo Sport kun je kijken naar de Spaanse competitie en Eurosport zendt ook diverse wedstrijden uit. Wil je graag naar de Eredivisie kijken? Dan zul je moeten afstemmen op FoxSports. Tegenwoordig bekijken de meeste mensen live voetbal via kanalen zoals FoxSports. 


Je kunt ook via illegale streams voetbal kijken, maar dit is niet aan te raden. Ten eerste benadeel je hiermee partijen als FoxSports. Zij hebben veel geld betaald voor de voetbalrechten en wanneer iedereen naar illegale streams zou kijken, dan zou dat een behoorlijke strop zijn voor FoxSports. Bovendien is de kans aanwezig dat je allerlei virussen binnenhaalt door het gebruik van illegale streams.

 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?