Teletekst 850 - Schaatsen
1.15 1 1 1 1 1 Rating 1.15 (20 Votes)
Teletekst 818

Als je een echte voetbalfanaat bent wil je natuurlijk niks missen. Of het nu gaat om het nieuws of de tussenstanden, je wilt altijd op de hoogte blijven. Hiernaast heb je natuurlijk een seizoenkaart van je favoriete club of een abonnement bij een zender als FoxSports. Zo mis je niks. Wil je weten waar je terecht kunt voor het laatste voetbalnieuws? Lees dan het volgende artikel.

 

Online en op Tv

Voor het voetbalnieuws kun terecht op tal van sites. De bekendste zijn Voetbalzone.nl, NOS.nl en VI.nl. Bovendien hebben veel kranten een pagina op een website waar je allerlei voetbalnieuws kunt lezen. Denk aan sites als De Telegraaf of Algemeen Dagblad.

 

En natuurlijk Teletekst

Bij NOS Teletekst kun je allerlei nieuws vinden over voetbal. Er is een speciale pagina waar je hiervoor terecht kunt. Dit is pagina 801. Je ziet hier de laatste headlines over voetbal. Welke speler is er geblesseerd, wie is er geschorst, welke speler maakt een transfer of welke trainer is er ontslagen. Dit soort berichten kun je vanaf pagina 801 vinden. Pagina 818 is de meeste bezochte pagina. Hier kun je namelijk het programma en de tussenstanden vinden. Het is opvallend dat de pagina nog altijd zo populair is, want je zou zeggen dat het internet de rol van Teletekst heeft overgenomen, maar niets is minder waar.

Teletekst is ook met zijn tijd meegegaan. In het verleden kon je alleen via je Tv Teletekst bekijken, maar pagina’s als Teletekst 818 kun je nu ook op je smartphone en via je laptop, tablet of computer bekijken. Alles is online te vinden en de app voor je smartphone is erg handig. Het is gratis, overzichtelijk, snel en de tussenstanden en het nieuws verschijnen accuraat op je smartphone. 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?