Teletekst 850 - Schaatsen
1.1904761904762 1 1 1 1 1 Rating 1.19 (21 Votes)
Eredivisie tussenstanden

De tussenstanden van het voetbal kon je in een ver verleden alleen via de radio volgen. Er was natuurlijk nog een andere manier: er live bij zijn, maar veel andere mogelijkheden waren er niet. Heel sporadisch werd er een duel live uitgezonden, maar dan waren het vooral de belangrijke wedstrijden zoals Europese duels van clubteams of het Europees Kampioenschap of het Wereldkampioenschap. Vandaag de dag kun je via allerlei kanalen de tussenstanden volgen.

 

Volg het via de Tv

Je hoeft de Tv maar aan te zetten en je kunt naar een voetbalduel ergens op de wereld kijken. Is het niet in Europa, dan wel in Azië, Noord-Amerika, Afrika, Zuid-Amerika of Oceanië. Waar ook ter wereld, er wordt altijd gevoetbald. In Nederland hebben de meeste mensen een abonnement bij FoxSports, waar de Eredivisie live kan worden gevolgd. 

 

Volg het via Teletekst

Via Teletekst is het ook mogelijk om de tussenstanden te volgen. Bij NOS Teletekst kun je naar pagina 818 gaan voor het bekijken van de tussenstanden. Hier wordt accuraat de tussenstanden bijgehouden. Wordt er ergens op de velden gescoord? Je ziet meteen op Teletekst 818 welke club gescoord heeft. 

 

Volgt het via de radio

De radio blijft ook een medium dat niet kapot te krijgen is. Gelukkig maar, want via de radio kun je ook de tussenstanden volgen. Denk aan NOS Radio Langs de Lijn of de regionale omroepen, en in sommige gevallen de lokale omroepen.

 

Volg het via het internet

Het internet is vanzelfsprekend ideaal voor het volgen van voetbal. Bij FoxSports kun je bijvoorbeeld een online abonnement nemen voor het bekijken van het voetbal en via het internet kun je Teletekst 818 ook bekijken en eveneens radio luisteren. 

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?