Teletekst 850 - Schaatsen
1.2857142857143 1 1 1 1 1 Rating 1.29 (14 Votes)
Voetbalnieuws teletekst

Het algemeen dagblad (AD) staat bekend als de nummer 1 krant als het gaat om voetbal en andere sporten. De redactie schrijft interessante, vernieuwende en vermakelijke artikelen over voetbal. Als voetballiefhebber kan een abonnement op het AD niet ontbreken. Niets is zo vervelend als het lezen van online artikelen. Die kleine lettertjes en je wordt continu gestoord door whatsappjes en Facebook notificaties. Met het AD geniet je echt even met de krant in je hand en een bakje koffie bij de hand. Neem even tijd voor jezelf.

Het laatste voetbalnieuws

Het AD staat bekend om de sterke artikelen en columns op het gebied van voetbal. Er is niets zo lekker als het lezen van artikelen over voetbal. Wat is de analyse van voetbalkenners? Ben je het ermee eens? Ook blijf je op de hoogte van het laatste nieuws op gebied van voetbaltrainers, transfers, spelers en competitiestanden. Naast het Nederlandse voetbal schrijft het AD ook over internationale competities. Denk aan de competitie in Frankrijk, Engeland, Spanje en Italië.

Proefabonnement op het AD

Via internet kan je gemakkelijk (en voordelig!) een proefabonnement op het AD aanvragen, bijvoorbeeld op deze website. Omdat je waarschijnlijk nog niet weet of een krant wel iets voor jou is, is het verstandig om een proefabonnement aan te vragen. Voor een extra lage prijs krijg je tijdens de proefperiode het AD toegestuurd. Geniet je ervan om het AD te lezen? Dan kan je het abonnement laten doorlopen. Ben je niet meer geïnteresseerd na de proefperiode? Dan kan je zonder kosten het abonnement annuleren.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?