Teletekst 850 - Schaatsen
2.9871794871795 1 1 1 1 1 Rating 2.99 (78 Votes)

Teletekst 801 is de algemene pagina van het voetbalnieuws uit binnen- en buitenland. Deze NOS teletekst pagina wordt met grote regelmaat bijgewerkt, waardoor je altijd op de hoogte bent van het nieuws uit de voetballerij. Kortom, dit is de teletekst pagina waar je moet zijn voor het laatste voetbalnieuws. Naast Teletekst 818 is de nieuwspagina van het voetbal, Teletekst 801 het populairst. Alle belangrijke Teletekst pagina's op één pagina is erg handig, daarom hebben wij een goed overzicht van de drie belangrijkste pagina's. Kijk op deze pagina voor Teletekst 818, 819 en 801!

 

Het nieuws

Het laatste voetbal nieuws op Teletekst 801

Op deze teletekst pagina staan meestal zo’n tien titels van items vermeld. Als de titel van een item je aanspreekt kun je naar de teletekst pagina die achter het item te vinden is navigeren om op die NOS teletekst pagina het hele item te lezen. Het nieuws gaat over uiteenlopende zaken in het voetbal. Transfernieuws komt aan bod, maar ook nieuws over de tussenstand in welke (Europese) competitie dan ook, de uitslagen van gespeelde wedstrijden met een kort verslag van het wedstrijdverloop erbij, nieuws over contracten van spelers en trainers en nog veel meer. Bij het nieuws uit de Europese competities is vaak naast de uitslag ook de rest van het programma en de tussenstand te zien en zie je wie de topscorers zijn van de desbetreffende competitie. Het gaat op NOS Teletekst 801 ook niet alleen om het betaald voetbal, de topklasse en de zaterdagamateurs/hoofdklasse A krijgen ook geregeld een plekje op deze pagina. Je ziet hiervan dan de tussenstand en het programma.

Overzichtelijk en snel

Teletekst 801 is dus handig en overzichtelijk als je op de hoogte wilt blijven van het nieuws in de voetbalwereld. Je kiest zelf wat je aanspreekt en blijft op die manier eenvoudig en snel up-to-date.

Overig sportnieuws

Handig en leuk als je sport in het algemeen leuk vindt om te volgen: vanaf teletekst 801 kun je gemakkelijk navigeren naar andere sport gerelateerde teletekst pagina’s, zoals teletekst 601 voor het overige sportnieuws of NOS teletekst 602 voor een volledig overzicht van het sportnieuws. Ook deze pagina’s bevatten nieuws uit binnen- en buitenland. Deze paginas van NOS Teletekst hebben allemaal goed enieuws artikelen omtrent verschillende sporten.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?