Teletekst 850 - Schaatsen
2.9508196721311 1 1 1 1 1 Rating 2.95 (61 Votes)

Op teletekst 703 vind je de weersvoorspelling voor Nederland voor de rest van vandaag en in het kort vaak ook alvast een vooruitblik naar morgen en eventueel overmorgen. Handig om te kijken wat je de rest van de dag of de komende dagen wilt of kunt gaan doen in verband met het weer. 

 

Inhoud van teletekst 703

Ten eerste heeft teletekst 703 altijd een titel. Deze titel geeft vaak al wat duidelijkheid over hoe het weer is en zal zijn. Voorbeelden van titels zijn ‘Regenachtig’ en ‘Buien met hagel en onweer’, zo heb je al gauw een globaal beeld van het weer. Vervolgens wordt er een kort verhaal verteld over hoe het weer vandaag voor de rest van de dag is. In dat verhaal kun je de belangrijkste dingen over het weer van vandaag vinden. Nadat er wat is verteld over het weer voor de rest van vandaag, wordt er wat informatie gegeven over het weer voor morgen en in sommige gevallen ook voor overmorgen. Dit alles is ook te vinden in de vorm van een kort informatie stuk tekst.

Updatefrequentieteletekst703

Teletekst 703 wordt een aantal keer per dag bijgewerkt en is dus altijd actueel. Te zien is ook hoe laat de huidige weersvoorspelling voor het laatst is bijgewerkt en wanneer er een update plaatsvindt. Doordat teletekst 703 zo actueel is kom je nooit voor verassingen komt te staan voor wat betreft het weer en kun je veilig over straat zonder overvallen te worden door bijvoorbeeld neerslag of een stevige windvlaag.

Andere teletekst pagina’s over het weer

Naast teletekst 703 zijn er nog een aantal andere teletekst pagina’s die betrekking hebben op het weer. Dat zijn teletekst 702, teletekst 704 en teletekst 705. Teletekst 702 geeft net als teletekst 703 informatie over het weer in Nederland vandaag en morgen, weergegeven in de vorm van een kaartje van Nederland met daarbij onder andere de minimale en maximale temperaturen vermeldt. Teletekst 704 geeft de weersvoorspelling voor Nederland voor de komende vijf dagen, handig als je wat verder vooruit wilt kijken. Als laatste is er dan nog teletekst 705 met het weerrapport, waarin alle informatie over het weer op dit moment in binnen- en buitenland te vinden is.

Geef een reactie:

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?